Veet® Rasera Hair Removal Cream untuk kulit normal

Jenis kulit saya ialah

  • Nomal

Persediaan

  • 3 - 6 minit

Saya mahu

  • Kesan segera

Bahagian Badan

  • Kaki
  • Garis Bikini
  • Lengan
  • Bawah lengan

Ciri-ciri Produk

  • Kulit licin dan halus
  • Haruman menawan
  • Tanpa luka

Penerangan Produk

Veet Rasera Hair Removal Cream Normal bertindak hampir dengan umbi walaupun bulu roma pendek, untuk memberikan kelicinan sehingga satu minggu tanpa luka dan calar akibat pisau cukur. Formula kami untuk Kulit Normal diperkaya dengan lotus milk, yang terkenal kerana ciri-ciri kelembutannya, dan diberi sentuhan keharuman Jasmine. Jadi, kulit anda bukan sahaja licin, tetapi juga sihat dan selembut sutera – manakala bulu roma yang tumbuh semula juga terasa lebih lembut.

Kandungan Pek

1 x tin 145g
1 x Alat Tanpa Mata Pisau Cukur Rasera

Simpan pembungkusan luar untuk panduan. Baca dan ikut semua berjaga-jaga dan arahan sebelum penggunaan.

Jangan guna dengan sebarang pencukur yang mengandungi mata pisau cukur.
Dicipta untuk digunakan pada kaki, lengan, bawah lengan & garis bikini, tetapi tidak sesuai untuk digunakan pada bahagian badan yang lain.
Jangan guna pada kulit yang mempunyai vena varikos, parut, tahi lalat, kulit berbintik-bintik, pecah, rengsa, terkena selaran matahar, kulit yang ditanggalkan bulu roma dalam masa 72 jam sebelumnya atau kulit yang pernah mengalami kesan tidak diingini daripada penggunaan krim penanggal bulu roma pada masa lepas.
Dapatkan kepastian daripada doktor anda sebelum penggunaan jika anda sedang mengambil ubat yang boleh menjejaskan kulit atau jika anda menghidap sebarang masalah berkaitan kulit.
Sebelum setiap penggunaan, UJI TINDAK BALAS KULIT ANDA dengan menyapu krim pada sebahagian kecil kulit yang perlu dirawat, dengan mengikut semua arahan penggunaan. Jika selepas 24 JAM tiada kesan tidak diingini, anda boleh mula menggunakan produk.
Jika anda mengalami sebarang rasa pedih/menggelenyar semasa penggunaan, segera lurutkan Krim Gel dan bilas dengan air sejuk hingga bersih. Jika rasa pedih berlaautn, dapatkan nasihat perubatan.
Selepas penggunaan, kami syorkan anda tunggu 24 jam sebelum menggunakan sebarang produk anti peluh, produk wangian, berenang atau berjemur di bawah matahari.
Permukaan tempat mandi boleh menjadi licin semasa penggunaan. Segera bersihkan sebarang tumpahan.
Sentiasa peruntukkan selang masa 72 jam antara sesi menanggalkan bulu roma.
SIMPAN DI TEMPAT YANG TIDAK BOLEH DILIHAT DAN DICAPAI OLEH KANAK-KANAK. Sekiranya tertelan, segera dapatkan rawatan doktor dan tunjukkan pek pembungkusan luar.
Elakkan terkena mata. Sekiranya terkena mata, segera bilas dengan banyak air dan dapatkan nasihat perubatan.
Mengandungi alkali dan thioglycolate.