Penanggalan Bulu Roma : Menanggalkan bulu roma sambil mandi

Bagi memudahkan lagi cara menanggalkan bulu roma, Veet In-shower Cream telah dicipta untuk disesuaikan dengan jadual kesibukan anda. Sapu krim ini sebelum anda mandi, dan dalam masa yang anda gunakan untuk mencuci rambut, anda juga dapat menanggalkan bulu roma dan melicinkan kulit dengan mudah!

Dengan kombinasi unik bahan kalis air, produk bertindak sambil anda mandi, menjadikan kulit anda ternyata licin bila disentuh. Veet In-shower cream bertindak dekat umbi, walaupun bulu roma yang pendek, memberikan sentuhanan kelicinan dua kali lebih lama daripada kaedah bercukur.

Untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit anda, anda hendaklah membaca semua arahan dan jangan sesekali membiarkan krim lebih lama daripada yang dinyatakan.
Masa untuk Hair Removal Creams bertindak bergantung pada jenis produk. Krim untuk kulit normal dan kering mengambil masa 3 hingga 6 minit, manakala Krim untuk kulit sensitif memerlukan masa 5 hingga 10 minit. Pastikan anda mengikut arahan pada pembungkusan dengan teliti, khususnya berkaitan masa tindakan.


Anda boleh mendapati arahan lengkap tentang cara untuk menggunakan Veet In-Shower Cream di sini. Atau menonton video arahan kami yang menyenangkan sebagai panduan anda.